Άρθρα & Νέα
Ιανουάριος 2011

Πρόσκληση για αρθρογραφία… το «βήμα» των συμμετεχόντων…

Σε μία διαρκή προσπάθεια αξιοποίησης της τεχνολογίας προς όφελος του εκπαιδευτικού αλλά και του επικοινωνιακού αποτελέσματος η ΜΟΔ υποστηρίζει τον διαδραστικό και αμφίδρομο χαρακτήρα του συστήματος τηλεκπαίδευσης.  Στην προσπάθεια αυτή εντάσσονται όχι μόνο οι δημοσκοπήσεις, που πραγματοποιήθηκαν μέσα από το σύστημα τηλεκπαίδευσης και η έρευνα διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών αλλά και όλη η χρήση του εκπαιδευτικού εξοπλισμού.
Η τακτική έκδοση του ενημερωτικού δελτίου μπορεί να αποτελέσει άλλη μία ευκαιρία ενίσχυσης της αμφίδρομης επικοινωνίας των συντελεστών και των συμμετεχόντων στην τηλεκπαίδευση.
Με αφορμή την υλοποίηση του 5ου κύκλου εκπαίδευσης η ΜΟΔ απευθύνει, προς όλους τους συμμετέχοντες στo σύστημα τηλεκπαίδευσης, ανοιχτή πρόσκληση αρθρογραφίας στο Ενημερωτικό Δελτίο της Τηλεκπαίδευσης.
Συντάκτες των άρθρων μπορούν να είναι όχι μόνο οι συμμετέχοντες στα μαθήματα της τηλεκπαίδευσης αλλά και κάθε εργαζόμενος στις Ειδικές Υπηρεσίες, ατομικά ή συλλογικά.
Η θεματολογία των άρθρων προτείνεται να αφορά, ενδεικτικά, σε θέματα:

  • διαχείρισης και υλοποίησης του ΕΣΠΑ, που μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρίες απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων και διατύπωσης προτάσεων για ανάπτυξη νέων μαθημάτων σε θέματα του ΕΣΠΑ
  • εκπαίδευσης, παραδοσιακής ή τεχνολογικά υποστηριζόμενης
  • προσωπικής εμπειρίας από τη συμμετοχή στα μαθήματα.

Τα αποστελλόμενα άρθρα θα δημοσιεύονται σε ειδική στήλη στο Ενημερωτικό Δελτίο της Τηλεκπαίδευσης με αναφορά του συντάκτη ή των συντακτών τους, στις περιπτώσεις συλλογικής συγγραφής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, με τη συντακτική ομάδα του Ενημερωτικού Δελτίου, για κάθε επιπλέον πληροφορία, καθώς και να αποστέλλουν τα άρθρα τους, στο email elearning@mou.gr.