Άρθρα & Νέα
Απρίλιος 2011

Εικονική τάξη σε θέματα Τεχνικής Υποστήριξης Εφαρμογής

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2011 σεμινάριο εικονικής τάξης με θέμα την Υπουργική Απόφαση με τίτλο «Καθορισμός των στοιχείων των προγραμμάτων Τεχνικής Υποστήριξης της Εφαρμογής».

Το σεμινάριο εικονικής τάξης πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα της ΕΔΑ Περιφέρειας Ηπείρου και έδωσε την ευκαιρία άμεσης ανταπόκρισης στο αίτημα, ταχύτατης ανταλλαγής γνώσεων, επίλυσης αποριών και ερωτημάτων καθώς και ανάδειξης ειδικότερων θεμάτων της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

Εισηγητές της εικονικής τάξης ήταν οι: κ. Κώστας Γρηγορίου, προϊστάμενος μονάδας της ΕΥΣΣΑΑΠ, κ Γρηγόρης Μιχαηλόπουλος, προϊστάμενος μονάδας της ΕΥΘΥ και ο κ. Κώστας Παπαγιαννόπουλος, στέλεχος της ΕΥΣΣΑΑΠ.

Οι εισηγητές, από την αίθουσα τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ - με τη συνεργασία στελεχών του ΤΥΔΑΑΔ - πραγματοποίησαν τις εισηγήσεις τους και απάντησαν σε ερωτήματα των στελεχών της ΕΔΑ Περιφέρειας Ηπείρου που βρίσκονταν στην αίθουσα συσκέψεων της υπηρεσίας τους.

Η συνολική διάρκεια της εικονικής τάξης ήταν, περίπου δύο (2) ώρες. Τα ζητήματα και ερωτήματα που αναδείχθηκαν και επιλύθηκαν κατά την εικονική τάξη προγραμματίζεται να αποτελέσουν την «πρώτη ύλη» για μία σειρά σεμιναρίων εικονικής τάξης με παρόμοιο θέμα, στα οποία θα σας προσκαλέσουμε σύντομα.