Άρθρα & Νέα
Απρίλιος 2011

Μικρά & χρήσιμα - 1

Κατά τη διάρκεια του 5ου κύκλου μαθημάτων του e-learning, τέθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στην παρακολούθηση των μαθημάτων ξένων γλωσσών.

Ειδικότερα, παρατηρήθηκε ότι ορισμένοι εκπαιδευόμενοι αντιμετώπιζαν τεχνικές δυσκολίες. Οι δυσκολίες, οι οποίες αφορούσαν στην εφαρμογή ΤΕLL ME MORE – AURA LOG, αντιμετωπίστηκαν και το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.

Εάν, ωστόσο, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην παρακολούθηση των μαθημάτων ξένων γλωσσών, μπορείτε να επιχειρήσετε την επίλυση των τεχνικών αυτών προβλημάτων, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Από την ιστοσελίδα http://v7.e-tmm.com/support/tol7setup_dl.htm , κατεβλαστε (download) τα Auralog Components 
  • Από τα Tools επιλέγετε Ιnternet options στη συνέχεια επιλέγετε Security και Trusted sites ακολούθως προσθέτετε, στα σχετικά πεδία, τα URL http://195.167.92.202  & http://www.elearning.mou.gr κατόπιν ξεκλικάρετε το Require server verification (https:) for all sites in this zone και τέλος
  • Κάντε restart στον υπολογιστή σας

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με τα μαθήματα του συστήματος τηλεκπαίδευσης, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με το help-desk στο τηλέφωνο 210 7499 182 και ώρες 13:00-17:00.