Άρθρα & Νέα
Δεκέμβριος 2011

Για ενημέρωσή σας: Ξένες γλώσσες - Τα βλέπω όλα μαύρα!

Η εφαρμογή των ξένων γλωσσών TELL ME MORE της Auralog προβλημάτισε αρκετούς από εμάς το τελευταίο διάστημα, καθώς εμφανίστηκε το φαινόμενο της «μαύρης οθόνης». Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία της εφαρμογής οφείλεται στο συνδυασμό της έκδοσης των windows και της έκδοσης του adobe flash player που έχει κάθε χρήστης στον υπολογιστή του. Οι αλλεπάλληλες επικοινωνίες που είχαμε με το κεντρικό helpdesk της εταιρείας Auralog, με την υποστήριξη του Τομέα Πληροφορικής της Κεντρικής Υπηρεσίας, δυστυχώς δεν μας οδήγησαν στη λύση του προβλήματος μέχρι σήμερα, ενώ οι επαφές με σκοπό την εξεύρεση συνολικής λύσης δεν έχουν σταματήσει.   

Από την επικοινωνία μας με τους χρήστες της εφαρμογής των ξένων γλωσσών, έχουμε παρατηρήσει ότι η έκδοση Windows XP, με την καινούργια έκδοση του flash player λειτουργεί κανονικά, ενώ εμφανίζεται η «μαύρη οθόνη» με την καινούργια έκδοση του flash player όταν χρησιμοποιείται με την έκδοση των Windows 7
Προτείνουμε σε όσους αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, και μέχρι να δοθεί οριστική λύση, να δοκιμάσουν να απεγκαταστήσουν την παρούσα έκδοση του flash player και να εγκαταστήσουν μία παλαιότερη.