Άρθρα & Νέα
Οκτώβριος 2012

Έναρξη όγδοου κύκλου μαθημάτων

Ξεκινάει στις αρχές Νοεμβρίου 2012 ο όγδοος (8ος) κύκλος διάθεσης των μαθημάτων τηλεκπαίδευσης. Η παρακολούθηση των μαθημάτων αυτού του κύκλου διάθεσης θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου 2013. Εξαίρεση αποτελούν τα μαθήματα των ξένων γλωσσών, καθώς η παρακολούθηση ενός «επιπέδου» θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών. 

Μετά της αποστολή της πρόσκλησης εγγραφής από τον ΤΥΔΑΑΔ στους εγγεγραμμένους χρήστες και την ολοκλήρωση των εγγραφών, ο υπεύθυνος e-tutor κάθε μαθήματος που έχετε δηλώσει θα σας αποστείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις απαραίτητες  πληροφορίες για την παρακολούθηση. 

Τα μαθήματα που προσφέρονται εντάσσονται σε 4 άξονες: Τεχνικές Γνώσεις Διαχείρισης ΕΣΠΑ, Διοικητικές δεξιότητες, Δεξιότητες Πληροφορικής & Ξένες Γλώσσες. Συνολικά θα διατεθούν 126 τίτλοι εξ αποστάσεως Ασύγχρονης Εκπαίδευσης εκ των οποίων οι 38 είναι τίτλοι που αφορούν θέματα Ηλεκτρονικής Υποβολής ΟΠΣ καθώς και θέματα  διαχείρισης ΕΣΠΑ.

Ο υπεύθυνος e-tutor καθώς και όλος ο Τομέας Υπηρεσιών Διοίκησης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΟΔ, είναι πάντα στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι έχει διατεθεί το σύνολο των 1.400 αδειών χρήσης του συστήματος τηλεκπαίδευσης και την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα νέων εγγραφών. 

Καλή παρακολούθηση σε όλους !