τεύχος 15 Οκτώβριος 2013
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΔ – ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ»

Το αναβαθμισμένο σύστημα τηλεκπαίδευσης της ΜΟΔ είναι  πλέον διαθέσιμο μέσω του συνδέσμουwww.elearning.mou.gr .  Χωρίς να ανατρέπονται οι βασικές λειτουργίες του συστήματος, οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά επιπλέον δυνατοτήτων, όπως...

Μπορεί η τηλεκπαίδευση να συμβάλει στο ξεπέρασμα της κρίσης;

Αυτό ήταν το θέμα ενός συνεδρίου που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2013 από τον οργανισμό GUIDE που συγκεντρώνει στους κόλπους του τα πανεπιστήμια που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ανοιχτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Άρθρα & Νέα
Παρακολουθώντας μαθήματα στο Coursera

Στις τέσσερις εγγραφές, οι τρεις αναμνηστικό δώρο ή αλλιώς στα τέσσερα μαθήματα που προσπάθησα  να παρακολουθήσω το ένα μόνο κατάφερα να ολοκληρώσω με επιτυχία, παρόλο που μετά πολύ καιρό είχα τόσο τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο όσο και τη διάθεση να μελετήσω ξανά. 

 
Οι «αριθμοί» του e-learning_8ος κύκλος

Με την ολοκλήρωση του 8ου κύκλου παροχής μαθημάτων μέσα από την πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της ΜΟΔ, σας παρουσιάζουμε ορισμένα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και τα αντίστοιχα συμπεράσματα...

 
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώνει πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης

Μια νέα πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην online, ευέλικτη μάθηση έχει οριστεί να ξεκινήσει από την Ευρωπαία Επίτροπο για την Ψηφιακή Ατζέντα Neelie Kroes την επόμενη εβδομάδα. 

 
Κοινωνικά επαγγελματικά δίκτυα

Με αφορμή τη συμμετοχή μου στην εκδήλωση «Οι επιπτώσεις των social media στις πρακτικές HR», που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας στις 2/10/2013, θα ήθελα να αναφερθώ στα  social media (κοινωνικά δίκτυα) και πως αυτά χρησιμοποιούνται στον επαγγελματικό χώρο. 

 
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων
 
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
 
Ψηφιακό Σχολείο
 
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας

Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.) Λουίζης Ριανκούρ 78Α, 115 24, Αθήνα
Τηλ. 213 13 10 160

Email: elearning@mou.gr
http://www.elearning.mou.gr